Κεντρική Elite League Ιωνικός – Λάιονς 84-91 (vids)

Ιωνικός – Λάιονς 84-91 (vids)

ionikos1

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσε ο Ιωνικός Νικαίας. Η ομάδα του Μάριου Γούναρη αντιμετώπισε τους Λάιονς του Γιάννη Μπουρούση στο κλειστό του Πλάτωνα σε μία “κλειστή” αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι Κινέζοι επικράτησαν των Νικαιωτών με 91-84, με τον κόουτς Γούναρη και τους συνεργάτες του να βγάζουν τα πρώτα τους συμπεράσματα, δοκιμάζοντας διάφορα πρόσωπα και σχήματα.

Ο Ιωνικός ήταν ανταγωνιστικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όντας σε απόσταση βολής στο πρώτο δεκάλεπτο (20-21) και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45-46). Η ομάδα του Μπουρούση ξέφυγε με 8 πόντους (62-70) στην τρίτη περίοδο και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Ο Ιωνικός Νικαίας θα συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του σε Κύπελλο κι Α2, με τον Δούκα και τον Άρη να αποτελούν τους επόμενους αντιπάλους του στα φιλικά.

Να σημειωθεί ότι ο κόσμος έδωσε βροντερό “παρών” στο κλειστό του Πλάτωνα, δείχνοντας με το “καλημέρα” τη στήριξη του στην ομάδα του Μάριου Γούναρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…