Κεντρική Ασίστ Shadow Η απάντηση του Σφαιρόπουλου στη δήλωση του Στρέλνιεκς για “παλιομοδίτικο” μπάσκετ

Η απάντηση του Σφαιρόπουλου στη δήλωση του Στρέλνιεκς για “παλιομοδίτικο” μπάσκετ

sfairopoulos

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του πρώην παίκτη του, Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος είχε τονίσει ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός έπαιξε παλιομοδίτικο μπάσκετ.

Στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, ο Έλληνας απάντησε: “Τους παίκτες μου τους αγαπώ όλους, ο,τι και να πουν“.

Για την πορεία του στον Ολυμπιακό, τόνισε: “Σε κάθε ομάδα ζεις μεγάλες στιγμές, με τον Ολυμπιακό έζησα μεγάλες στιγμές… τα πρωταθλήματα Ελλάδος. Όποιος μπορέσει και το κατακτήσει γενικά είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία, κάναμε νίκες που ο Ολυμπιακός δεν είχε ξανακάνει στη ιστορία του, για παράδειγμα μέσα στη Βαρκελώνη. Κερδίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 13 χρόνια, παίξαμε δύο τελικούς Ευρωλίγκας, τερματίσαμε δυο φορές τρίτοι στην κανονική περίοδο, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Αυτά δεν είναι εύκολο να γίνουν. Σίγουρα κρατάς τις καλές στιγμές, δεν ξεχνάς όμως και τις κακές γιατί από αυτές θα γίνεις καλύτερος”.

Για το αν του λείπει η καθημερινότητα στους πάγκους, πρόσθεσε: “Ακόμη όχι, ήταν καλό αυτό το κενό, είναι μια στιγμή να κάνεις την αυτοκριτική σου να κάνεις μία ανασύνταξη στη σκέψη σου, να σκεφτείς νέα πράγματα, να δεις νέα πράγματα, να καθορίσεις πως θα συνεχίσεις από εδώ και πέρα. Είναι σημαντική αυτή η στιγμή της αποχής για να δεις πως θα πορευτείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…