Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γκος: “Θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και στην προπόνηση”

Γκος: “Θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και στην προπόνηση”

goss

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος τόνισε πως ήταν πολύ σημαντικό που η ομάδα του έμεινε συγκεντρωμένη ακόμα και όταν βρισκόταν πίσω στο σκορ και στο τέλος νίκησε.

Αναλυτικά όσα είπε για το παιχνίδι:

“Είμαι χαρούμενος που βγήκαμε έξω και κερδίσαμε. Νιώθω καλά να κερδίζω παιχνίδια που επιστρέφουμε στο σκορ. Αυτό ήταν ένα τέτοιο παιχνίδι για μας. Παίξαμε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα, με πολλές απουσίες, εγώ ήμουν άρρωστος, οπότε θέλαμε αρκετή δουλειά. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, στην άμυνα, αλλά τώρα που επέστρεψαν τα παιδιά και θα βρεθούμε εκεί που ήμασταν, θα βρούμε ρυθμό και θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε”.

Για την ανατροπή που έκανε η ομάδα του: “Φυσικά θέλουμε να κερδίζουμε. Ακόμα και στην προπόνηση. Αν χάσεις στην προπόνηση δεν νιώθεις καλά. Όπως είπα μας αρέσει φυσικά να κερδίζουμε, αλλά έχουμε δουλειά ακόμα. Ο κόουτς θα μας έχει έτοιμους και ως παίκτες θα κάνουμε καλύτερη δουλειά την Κυριακή. Επιθετικά σκοράραμε 94 πόντους που είναι καλό, αλλά αμυντικά πρέπει να είμαστε καλύτερη ομάδα, ειδικά στη Euroleague. Αμυντικά δεν μπορούμε να δεχόμαστε 93 πόντους και πάνω από 30 όπως έγινε στο πρώτο και στο 3ο δεκάλεπτο. Επιθετικά έχουμε πολλά όπλα, πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …