Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γκος: “Ονειρεμένη σεζόν αν…”

Γκος: “Ονειρεμένη σεζόν αν…”

goss

Σε δηλώσεις του ο Νάιτζελ Ούλιαμς – Γκος υποστήριξε πως δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια λόγω της Euroleague, καθώς όπως είπε η κατάκτηση της είναι ένα όνειρο που θέλει να κάνει πραγματικότητα.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝOVA ο Αμερικανός γκαρντ:

Για την rookie season του στην Euroleague: “Η σεζόν θα είναι ονειρεμένη για εμένα αν πάρουμε την Euroleague και το πρωτάθλημα. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τόσο μπροστά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να γίνουν τα πράγματα σωστά. Παίζω στα γκαρντ, μπορώ να αγωνιστώ και στις δύο θέσεις. Πιστεύω πως θα με δείτε να κάνω πολλά στο παρκέ, αναλόγως το τι θα χρειάζονται τα ματς. Θα σκοράρω αν χρειαστεί ή θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, που είναι “ζεστοί”. Θα συνεισφέρω κάθε μέρα”.

Για τον Ολυμπιακό των 90-92 πόντων: “Ο κόουτς Μπλατ μας λέει να παίξουμε γρήγορα και με πάθος στην επίθεση, όμως να δίνουμε συγκέντρωση και στην άμυνα. Βελτιωνόμαστε καθημερινά στην άμυνα. Θέλουμε να κρατάμε χαμηλά τον αντίπαλό μας και να έχουμε περισσότερες κατοχές. Μου ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού”.

Για το γεγονός πως οι αναλυτές θεωρούν πως μπορεί να είναι η «έκπληξη» της σεζόν: “Όπως είπα, αυτό που με κρατάω ξύπνιο είναι να πάρουμε την Euroleague. Δεν σκέφτομαι ατομικές διακρίσεις. Θέλω να δουλεύω κάθε μέρα και να βελτιώνομαι, για να φτάσουμε στους στόχους μας και να πάρουμε τίτλους. Είτε είμαι ο ρούκι της χρονιάς, είτε όχι, εφόσον πάρουμε τους τίτλους θα είμαστε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…