Κεντρική Β' Εθνική Γκίμας: “Δεν γνωρίζουμε αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Εθνικό”

Γκίμας: “Δεν γνωρίζουμε αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Εθνικό”

Dimitris Gkimas Filippos Veroias

Ο Φίλιππος Βέροιας προκρίθηκε στη δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, μιας και ξεπέρασε το εμπόδιο του Μακεδονικού.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Δημήτρη Γκίμα είναι ο Εθνικός, με τον τεχνικό του Φιλίππου να τονίζει ότι ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι λόγω των προβλημάτων των Πειραιωτών.

“Συγχαρητήρια στο Μακεδονικό για την προσπάθειά του στο παιχνίδι. Από πλευράς μας, πιστεύω η νίκη ήταν δίκαιη. Ήμασταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια, το Κύπελλο δεν αποτελεί στόχο για εμάς. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος”, δήλωσε και πρόσθεσε για το επόμενο παιχνίδι:

“Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε εάν το παιχνίδι της Τετάρτης (19/09) θα διεξαχθεί, μιας και η ομάδα του Εθνικού αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Από Δευτέρα (17/09), λοιπόν, κανονικά στην προετοιμασία μας και καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει με την ίδια “θέρμη” να αγοράζει εισιτήρια διαρκείας και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…