Κεντρική Β' Εθνική Φιλικό με Ακράτα για τον Οίακα Ναυπλίου

Φιλικό με Ακράτα για τον Οίακα Ναυπλίου

kymi oiakas

Την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά την ομάδα τους, θα έχουν οι φίλαθλοι του Οίακα Ναυπλίου, καθώς την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ακράτα και το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει τον αγώνα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Αναλυτικά:

“Φιλικός Αγώνας την Παρασκευή στο ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου με τον Α.Ο Ακράτας!

Την πρώτη του… γνωριμία με το φίλαθλο κοινό του Ναυπλίου , κάνει την Παρασκευή 7/9/2018, στις 18:00, η νέα ομάδα του Οίαξ Ναυπλίου , καθώς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε φιλικό αγώνα, τον Α.Ο. Ακράτας.

Τα δυο πρώτα φιλικά ματς έγιναν στο Άργος και την Χαλκίδα, με τον Α.Σ Τήρων Αγίων Θεοδώρων και Γ.Σ. Κύμης αντίστοιχα, και την Παρασκευή ο Οίακας θα αντιμετωπίσει στο ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, την ομάδα της Ακράτας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ο Οίακας καλεί όλους τους φιλάθλους, να «πάρουν θέση» στο πλευρό της ομάδας.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, Παρασκευής 7/9/2018, και ώρα 21:00 στο Fougaro θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Απόδοσης Ευχαριστιών στους Χορηγούς του Τμήματος μπάσκετ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Θα ακολουθήσει γλέντι με το μουσικό σχήμα Τρεις & Μία και το βιολί τους!

Σας περιμένουμε όλες και όλους!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …