Κεντρική Basket League Χολαργός Ευχαρίστησε το Μαρούσι ο Χολαργός

Ευχαρίστησε το Μαρούσι ο Χολαργός

Ο Χολαργός το τελευταίο διήμερο δεν προπονήθηκε στο γήπεδο του, αλλά προπονήθηκε στο κλειστό του Αμαρουσίου. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη δεν μπόρεσε να προπονήθηκε στο κλειστό “Αντώνης Τρίτσης”, καθώς γίνονται εργασίες, προκειμένου να είναι έτοιμο το «σπίτι» της ομάδας για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Με ανακοίνωση του ο Χολαργός ευχαρίστησε το Μαρούσι για την παραχώρηση του γηπέδου.

Αναλυτικά:

“Στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του Χολαργού, καθώς στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» γίνονται εργασίες, προκειμένου να είναι έτοιμο το «σπίτι» της ομάδας για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του το τελευταίο διήμερο προπονούνται στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» και γι’ αυτό τον λόγο η ΚΑΕ Χολαργός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο την διοίκηση του δημοτικού γυμναστηρίου, όσο και την ομάδα του Αμαρουσίου για την διευκόλυνση που παρείχε, προκειμένου να προπονείται χωρίς να υπάρχουν προβλήματα.

Αγωνιστικά, ο Darrin Dorsey και ο Γρηγόρης Ραλλάτος είναι οι δυο παίκτες που δεν θα χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή του Χολαργού Άρη Λυκογιάννη στο αυριανό (29/9, 6μ.μ.) φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…