Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ευχαρίστησε Γιάνκοβιτς και δεσμεύτηκε ο Πανιώνιος

Ευχαρίστησε Γιάνκοβιτς και δεσμεύτηκε ο Πανιώνιος

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με ανακοίνωση του χθες διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν είχε ενημερωθεί, ότι το όνομα του πατέρα του θα βρίσκεται στις φανέλες των ακαδημιών. Ο Γιάνκοβιτς έδωσε τη συγκατάθεση του και ζήτησε από εδώ και στο εξής να ενημερώνεται εγκαίρως. Η διοικούσα επιτροπή της Ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου τον ευχαρίστησε και δεσμεύτηκε να υπάρχει από εδώ και στο εξής έγκαιρη ενημέρωση.

Αναλυτικά:

“Η διοικούσα επιτροπή της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Βλάντο Γιάνκοβιτς για την συναίνεση του στην συμβολική αναφορά του ονόματος του αείμνηστου πατέρα του, ΒΟΒΑΝ στις νέες εμφανίσεις προπόνησης των παικτών σ’ όλα τα τμήματα.

Ταυτόχρονα, πρέπει να τονισθεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα οικονομικό όφελος για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, από την χρήση του ονόματος ΒΟΒΑΝ, όπως και ο ίδιος διευκρίνισε στην επιστολή που απέστειλε.

Η διοικούσα επιτροπή δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς σε παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον, καθώς και σε στενότερη συνεργασία μαζί του, τιμώντας πάντα την μνήμη του ΒΟΒΑΝ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ. Σ.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Στις 19 Αυγούστου η κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου

Την προσεχή Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της …