Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ ΕΣΑΚΕ – Υδρόγειος Ασφαλιστική: Μαζί για 7η συνεχή χρονιά

ΕΣΑΚΕ – Υδρόγειος Ασφαλιστική: Μαζί για 7η συνεχή χρονιά

ydrogeios

Για εβδόμη συνεχή σεζόν ο ΕΣΑΚΕ θα συνεργαστεί με την Υδρόγειο Ασφαλιστή, καθώς οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

“Η Υδρόγειος Ασφαλιστική για έβδομη χρονιά θα είναι «σύμμαχος» του ΕΣΑΚΕ στην προσπάθεια του να χαρίσει θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους, ως επίσημος χορηγός της Basket League 2018 -2019. «Η δημιουργική μας συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ συνεχίζεται”  αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, συνεχίζοντας: «Για εμάς ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το μπάσκετ είναι ο κατεξοχήν χώρος όπου αναπτύσσονται όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία – ομαδικότητα, συντροφικότητα, σεβασμός στον αντίπαλο, προσπάθεια για το καλύτερο αλλά και εθνική υπερηφάνεια, πάθος, χαρά, ενθουσιασμός – πάνω στα οποία αξίζει να επενδύουμε.

Είναι λοιπόν ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας να αποτελούμε συνοδοιπόρο του ΕΣΑΚΕ για άλλη μία χρονιά συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στην Basket League, τη διοργάνωση που αποτελεί την υψηλότερη έκφραση του αθλήματος στην Ελλάδα, με τεράστια απήχηση στους Έλληνες όλων των ηλικιών». «Η Υδρόγειος Ασφαλιστική μας τιμά με την εμπιστοσύνη της για μια ακόμη χρονιά και την ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη στήριξη της», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος.

«Η σχέση μας με την Υδρόγειο Ασφαλιστική μετά από επτά χρόνια συνεργασίας, είναι απόλυτα ειλικρινής και θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω φιλική και ανθρώπινη. Είναι πολύ σημαντικό για μας ότι έχουμε την στήριξη μιας από τις κορυφαίες εταιρείες γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα. Μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη της Basket League και για να παραμείνει το μπάσκετ το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων».

Σχετικά με την Υδρόγειο Ασφαλιστική Μία από τις δυναμικότερες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, η Υδρόγειος Ασφαλιστική δραστηριοποιείται εδώ και πέντε δεκαετίες στην ελληνική αγορά και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα. Στα προϊόντα της συμπεριλαμβάνονται σύγχρονες, ευέλικτες και προσιτές λύσεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας, της επιχείρησης, της αστικής ευθύνης, του προσωπικού ατυχήματος, και όχι μόνο.

Η εταιρεία προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες της σε πάνω από 450.000 ικανοποιημένους πελάτες, συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει υποκαταστήματα και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Ως μία εταιρεία που βασική της αποστολή έχει να προσφέρει – μέσα από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και κυρίως την αξιόπιστη, άμεση και δίκαιη καταβολή της αποζημίωσης – σιγουριά και εξασφάλιση στον πολίτη, η Υδρόγειος Ασφαλιστική αναγνωρίζει τον κατεξοχήν κοινωνικό της ρόλο και τοποθετεί την εταιρική υπευθυνότητα στον πυρήνα της φιλοσοφίας και επιχειρηματικής της πρακτικής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…