Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Επιστολή διαμαρτυρίας από Βλάντο Γιάνκοβιτς για το “Μπόμπαν”

Επιστολή διαμαρτυρίας από Βλάντο Γιάνκοβιτς για το “Μπόμπαν”

jankovic

Οι Ακαδημίες του Πανιωνίου πήραν την απόφαση οι εμφανίσεις των παιδιών να φέρουν το όνομα “BOBAN, προς τιμή του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς. Μόνο που οι “κυανέρυθροι” δεν φρόντισαν να ενημερώσουν την οικογένεια του εκλιπόντος, όπως γνωστοποίησε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο γιος του Μπόμπαν ξεκαθαρίζει με επιστολή του ότι δίνει τη συγκατάθεση του για να μην δημιουργήσει θέμα στην ομάδα, ενημερώνοντας ότι “η συγκατάθεση δίνεται μόνο για τη μνήμη του πατέρα μου και δεν προσπορίζει κανένα οικονομικό όφελος σε μένα ή στην οικογένεια μου“.

Αναλυτικά:

“Αξιότιμοι κύριοι,

Με έκπληξη διάβασα στον τύπο ότι στην τρέχουσα περίοδο 2018 -2019 το όνομα BOBAN, αναφερόμενοι στο όνομα του αείμνηστου πατέρα μου BOBAN JANKOVIC, θα υπάρχει στη φανέλα κάθε παιδιού της ακαδημίας Μπάσκετ του Σωματείου σας. Για την ανωτέρω ενέργεια σας διαμαρτύρομαι μεν και σας καταθέτω τα εξής:

1) Θα επιθυμούσα, ως έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα, οποτεδήποτε στο μέλλον επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε το όνομα του αείμνηστου BOBAN JANKOVIC πρέπει να λαμβάνετε την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μου.

2) Στην παρούσα ανωτέρω περίπτωση και για να μη δημιουργήσω κάποιο θέμα στην ομάδα που αγωνίστηκε ο αείμνηστος πατέρας μου αλλά και στην ομάδα που εγώ ο ίδιος ανδρώθηκα μπασκετικά, σας δηλώνω ότι δίνω τη συγκατάθεση μου για την ενέργεια σας αυτή. Πρέπει να γνωρίζει όμως ο κόσμος του Πανιωνίου ότι αυτή η συγκατάθεση δίνεται μόνο για τη μνήμη του πατέρα μου και δεν προσπορίζει κανένα οικονομικό όφελος σε μένα ή στην οικογένεια μου.

Περιμένω τις άμεσες ενέργειές σας

Με τιμή,

Βλάντο Γιάνκοβιτς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…