Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ελλάδα – Γαλλία: Η ανάλυση της Καφαντάρη

Ελλάδα – Γαλλία: Η ανάλυση της Καφαντάρη

eleni kafantari keramidas

Η Γαλλία είναι ο σημερινός (19.30, ΕΡΤ) αντίπαλος της Εθνικής Γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης.

Πρόκειται για μια παλιά γνώριμη, καθώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η Ελένη Καφαντάρη μίλησε για τη Γαλλία, αναφέρθηκε στα δυνατά της σημεία τονίζοντας ότι είναι πιο ισχυρή από πέρυσι.

“Γνωρίζουμε τη Γαλλία, καθώς την αντιμετωπίσαμε και στο Ευρωμπάσκετ. Θεωρώ ότι χρωστάμε μια καλή εμφάνιση απέναντι σε αυτή την ομάδα αν και νομίζω ότι στο Ευρωμπάσκετ τα πήγαμε καλά σχετικά και ήμασταν κοντά στο σκορ. Βέβαια η Γαλλία είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι στην Πράγα, καθώς έχει στις τάξεις της και τη Γκρουντά. Μπορεί να σταμάτησε η Ντουμέρκ, αλλά η Επούπα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και η Γιοχάνες. Γκρουντά και Γιοχάνες αποτελούν τις δύο παίκτριες – κλειδιά της ομάδας. Το παιχνίδι Γαλλίας είναι μελετημένο και οργανωμένο, ξέρουν από που πρέπει να χτυπήσουν και η τακτική τους είναι πάνω σε συγκεκριμένες παίκτριες, κάτι το οποίο εκμεταλλεύονται πολύ.

Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που θα πούμε. Η Γαλλία δεν έχει το στυλ παιχνιδιού του Καναδά, αλλά οι αθλήτριές της θα τρέξουν μπροστά και θα βγουν στον αιφνιδιασμό. Εμείς, σίγουρα, θα πάμε σε μια διαφορετική τακτική σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…