Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναγιωτόπουλος: “Την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει”

Παναγιωτόπουλος: “Την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει”

panagiotopoulos

Μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος μίλησε για το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι και τόνισε ότι το “τριφύλλι” θα είναι απόλυτο έτοιμο την κατάλληλη στιγμή.

“Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη αθλητικότητα και ενέργεια στο παιχνίδι του. Εμείς προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια αλλά και να προσπαθήσουμε περισσότερο”, τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Σε πολλά κομμάτια ήμασταν καλοί, αλλά παράλληλα είχαμε και κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό λόγω του ότι βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ και ο προπονητής προσπάθησε να ελέγξει τον χρόνο των παιδιών. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, ενώ και στην επίθεση μπορέσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε αυτή την περίοδο.

Υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και είμαι σίγουρος ότι ημέρα με την ημέρα θα είμαστε καλύτεροι και την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…