Κεντρική Γ' Εθνική Διαφωνία στον σχεδιασμό και πρόωρο τέλος!

Διαφωνία στον σχεδιασμό και πρόωρο τέλος!

Παρελθόν αποτελεί από την Καλλιθέα ο Αντώνης Χρύσης, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία λόγω διαφωνίας στον σχεδιασμό της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας!

Κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της Καλλιθέας! Κι αυτό γιατί αποτελεί παρελθόν από την ομάδα ο Αντώνης Χρύσης, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Ο 28χρονος Κώος αθλητής έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με τους ”νεοφώτιστους”, αφού διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφίας με τον προπονητή Σεραφείμ Θεοδοσίου.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε διαφορά σχετικά με τα πλάνα και το σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος, με αποτέλεσμα να λυθεί πρόωρα η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με την απώλεια του Χρύση, η Καλλιθέα χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Σταμούλης και ο προπονητής Σεραφείμ Θεοδοσίου αναζητούν πλέον στην αγορά έναν ”άσο” και έναν σέντερ, βλέποντας τα κενά που υπάρχουν στους ”νεοφώτιστους”. Για την Καλλιθέα η ενίσχυση κρίνεται απαραίτητη πλέον, αν θέλει να πετύχει το στόχο της, που είναι η παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Πηγή: 12sports.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…