Κεντρική Basket League Χολαργός Χολαργός: Ξεκινούν σήμερα τα φιλικά παιχνίδια

Χολαργός: Ξεκινούν σήμερα τα φιλικά παιχνίδια

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο Χολαργός, καθώς θα αντιμετωπίσει το Λαύριο εκτός έδρας. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα δώσει συνολικά έξι φιλικά παιχνίδια, ώστε  να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό “δέσιμο” και να δημιουργηθούν οι ανάλογοι αυτοματισμοί, προκειμένου να εμπεδωθεί η φιλοσοφία του προπονητή.

Αναλυτικά:

“Το σημερινό (6.30μ.μ.) φιλικό του Χολαργού με το Λαύριο εκτός έδρας είναι το πρώτο τεστ της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ο Άρης Λυκογιάννης και οι συνεργάτες του εκπόνησαν ένα πρόγραμμα προετοιμασίας που περιλαμβάνει έξι φιλικά. Μέσα από αυτά στόχος είναι να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό “δέσιμο” και να δημιουργηθούν οι ανάλογοι αυτοματισμοί, προκειμένου να εμπεδωθεί η φιλοσοφία του προπονητή.

Μετά το τεστ με το Λαύριο, ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στις 8 του μήνα.

Ακολούθως, ο Χολαργός θα μετρήσει τις δυνάμεις του με το Περιστέρι (12/9), την Κύμη (15/9) και τον Ήφαιστο Λήμνου (19/9). Το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων είναι προγραμματισμένο για τις 29 του μήνα με την ΑΕΚ. Εν ολίγοις αυτό θα είναι και το crash test για τον Χολαργό, εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Με την ολοκλήρωση των έξι αγώνων ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει μια σαφή και ξεκάθαρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό του Χολαργού και τα στοιχεία που θα πρέπει να διορθωθούν, ώστε να εμφανιστεί η ομάδα πανέτοιμη στα επίσημα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…