Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χολαργός: Δυνατό τεστ με ΑΕΚ

Χολαργός: Δυνατό τεστ με ΑΕΚ

Ο Χολαργός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς και στο πλαίσιο αυτής θα δώσει ένα δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη το Σάββατο το απόγευμα (29/09, 18:00) στο “Νίκος Γκάλης” την Ένωση και οι δύο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα.

Αναλυτικά:

“Το πιο σημαντικό φιλικό προετοιμασίας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας θα πραγματοποιήσει ο Χολαργός το απόγευμα του Σαββάτου (29/9, 6μ.μ.) στο “Νίκος Γκάλης” απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει την δυνατότητα να δει τους παίκτες του στο crash test πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και να διαπιστώσει τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας. Τα ως τώρα δείγματα γραφής ήταν καλά, αλλά απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ο τεχνικός του Χολαργού θα μπορεί να εξάγει τα πιο ασφαλή συμπεράσματα, δεδομένης και της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Οι μοναδικές απουσίες που υπάρχουν είναι του Darrin Dorsey και του Γρηγόρη Ραλλάτου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα και υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή. Ακόμη δεν είναι έτοιμοι και αναμένεται να μείνουν και σ’ αυτό το φιλικό εκτός δράσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…