Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Χαριτόπουλος κι επίσημα!

Χαριτόπουλος κι επίσημα!

Σε μια ακόμη μεταγράφη προχώρησε ο Ηφαιστος Λήμνου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου, με τον έμπειρο φόργουορντ να υπογράφει για μια σεζόν.

Αναλυτίκα:

«Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου καθώς ο έμπειρος φόργουορντ (35χρ., υψ. 2.07) συμφώνησε για ένα χρόνο με την ομάδα μας.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1983 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Γ.Σ. Σιάτιστας. Το 2002 έκανε το πρώτο του βήμα στην Α1 με τον Άρη όπου κατέκτησε το FIBA Champions Cup και το Κύπελλο Ελλάδας. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2006, φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για δυο χρόνια και ακολούθησαν τα Τρίκαλα (2008-09), ο Πανιώνιος (2009-10), το Μαρούσι (2010-12) και η Βιλερμπάν. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ μετακόμισε στην Ισπανία και στην Βαγιαδολίδ. Την περίοδο 2014-15 ξεκίνησε στην Μανρέσα και ολοκλήρωσε τη σεζόν επιστρέφοντας στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Επόμενος σταθμός (2015-16) ο Κόροιβος Αμαλιάδας κι εν συνεχεία στην ΑΕΚ όπου η ομάδα του τερμάτισε στην τρίτη θέση. Πέρσι έπαιξε με τη φανέλα του Ηρακλή όπου σε 29 αγώνες στην κανονική διάρκεια της Α2 είχε μέσο όρο 12,1 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 14 πόντους, 10,5 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ σε δύο αναμετρήσεις στα playoffs.

Με την Εθνική ομάδα ο Δημήτρης Χαριτόπουλος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες το 2005». Ύστερα απο την συμφωνία ο ίδιος δήλωσε μέσω του www.ifaistosbc.gr :Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Ηφαίστου Λήμνου. Είναι μία ομάδα που ξεκίνησε την προσπάθεια της από το μηδέν και ήδη έχει πετύχει πάρα πολλά, παρότι δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα. Η διοίκηση είναι πολύ σοβαρή κι έχει στελεχώσει τον Ήφαιστο με καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Χαίρομαι που θα είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα θα παίξει στη Λήμνο και θ’ αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο νησί. Είμαστε σίγουροι πώς αυτό γίνεται για το καλό του μπάσκετ κι ελπίζουμε να κάνουμε μία χρονιά αντάξια των προσδοκιών της διοίκησης και του κόσμου. Εύχομαι να είμαστε γεροί και δυνατοί τη νέα σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …