Κεντρική Β' Εθνική Ανακοίνωσε Παππά ο Δούκας (pic)

Ανακοίνωσε Παππά ο Δούκας (pic)

alkis pappas doukas

Με μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε τις προσθήκες στο ρόστερ του ο Δούκαςκαθώς τη φανέλα της ομάδας τη νέα χρονιά θα φοράει ο Άλκης Παππάς. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Περιστέρι και το βοήθησε να πάρει την άνοδο στην Basket League.

Αναλυτικά:

“Δυναμικό φινάλε στο μεταγραφικό «παζάρι» της Β’ Εθνικής έκανε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα, που δυο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος κατάφερε να κάνει δικό της τον έμπειρο άσσο Άλκη Παππα και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφές της για τη σεζόν 2018-2019.

Πρόκειται για έναν αθλητή με εμπειρία που γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Κατέκτησε δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα με το Περιστέρι, με το οποίο ξεκίνησε από τη Β’ Εθνική για να καταλήξει το περασμένο καλοκαίρι με «εμφατική» πορεία στην Basket League.

Τη σεζόν 2017-2018, ο Άλκης Παππας αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα του Περιστερίου έχοντας μέσο όρο πόντων 2,8 και 1,2 ασίστ σε 7 λεπτά συμμετοχής

Είναι παίκτης των ανόδων μιας και τη σεζόν 2015-2016 είχα πρωταγωνιστικό ρόλο στον Αίολο Αστακού (Βόρειο όμιλο Β’ Εθνικης) με τον οποίο κατέκτησε το εισιτήριο για την Α2 Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στο Παγκράτι (Α2 Εθνική), τον Ηλυσιακό (Α1 Εθνική) και τη Νήαρ Ηστ (Α2 Εθνική).

Από τις αρχές τις εβδομάδας ο 31χρονος παίκτης έχει ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα και καθημερινά «ανεβάζει στροφές» προκειμένου να μπορέσει με «δέσει» μέσα στο παρκέ με το υπόλοιπο σύνολο το συντομότερο δυνατόν.

ΠΑΠΠΑΣ: «ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΘΛΗΤΗ»

Στις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕ Δούκα, ο Άλκης Παππας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Δούκα. Από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους του Συλλόγου διαπίστωσα τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται. Οι συνθήκες λειτουργίας του Δούκα είναι ιδανικές για έναν επαγγελματία αθλητή για αυτό και δεν δυσκολεύτηκα να αποδεχτώ την πρόταση που μου έγινε. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεια και χωρίς τραυματισμούς και μέσω της καθημερινής δουλειάς να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…