Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Ανακοίνωσε Αυγουλλά η Νίκη Αμαρουσίου

Ανακοίνωσε Αυγουλλά η Νίκη Αμαρουσίου

avgoulas

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Αυγουλλά ανακοίνωσε η Νίκη Αμαρουσίου. Ο 19χρονος άσος (1,93μ.) θα ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Οικονομάκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση:

“Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Αυγουλλά (1999, 1μ.93) ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑμε στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης τέθηκε ήδη στη διάθεση του κόουτς Κώστα Οικονομάκη, συμμετέχοντας στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

«Οι άνθρωποι της Νίκης Αμαρουσίου με «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε. Όλα πάνε καλά. Οι προπονητές μας… έτρεξαν τις πρώτες μέρες όμως γίνεται καλή δουλειά! Υπάρχουν έμπειροι και νεότεροι παίκτες στο ρόστερ. Όλοι μαζί, λοιπόν, θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να έλθουμε πιο κοντά, να δέσουμε ως ομάδα και να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο παρκέ. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε καθημερινά. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες και με το καλό να έλθει και η άνοδος!» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του.

Ιπποκράτης Κω (ακαδημίες)
Λύκεια: Newcomers High School, Monsignor McClancy, AAU (καλοκαιρινή ομάδα), Castle Athletics.
Κολέγιο: Sage College of Albany”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…