Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αιχμή Στρέλνιεκς για Σφαιρόπουλο! “Πέρυσι παίζαμε παλιομοδίτικο μπάσκετ”

Αιχμή Στρέλνιεκς για Σφαιρόπουλο! “Πέρυσι παίζαμε παλιομοδίτικο μπάσκετ”

roberts strelnieks 1

Σε δηλώσεις που έκανε ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, έκανε λόγο για νέες μεθόδους που χρησιμοποιεί Ντέιβιντ Μπλατ, ώστε να περάσει την φιλοσοφία του στους παίχτες, αλλά και για “παλιομοδίτικο” μπάσκετ που έπαιζε πέρσι η ομάδα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο τιμόνι της.

“Με την έλευση του Μπλατ στην ομάδα το μπάσκετ που θα παίζει ο Ολυμπιακός θα είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα (σ.σ. σε σχέση με την σεζόν 2017-18). Πέρσι παίζαμε ένα κλασσικό παλιομοδίτικο μπάσκετ, αλλά φέτος θα είναι πιο μοντέρνο και θα έχει περισσότερο αμερικανικό στυλ. Θα παίζουμε πιο γρήγορα και θα πηγαίνουμε περισσότερο στο “ένας εναντίον ενός”, δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα “la.lv”, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον Ντέιβιντ Μπλατ:

“Έχω μιλήσει με τον κόουτς Μπλατ και είναι ένας ανοιχτός άνθρωπος, με τον οποίο μπορείς να μιλήσεις και για θέματα που αφορούν την ζωή”.

Τέλος, ο 29χρονος γκάρντ συμπλήρωσε πως φέτος έχει ένα έξτρα κίνητρο να αποδείξει την αξία του. “Πέρσι δεν πήρα χρόνο συμμετοχής ως playmaker. Φυσικά με την εμπειρία μου μπορώ να αγωνιστώ διαφορετικά. Το κλειδί είναι αυτό να προκύπτει από την ομάδα. Αυτό μου δίνει κίνητρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…