Κεντρική Γ' Εθνική Ξεκινάει η προετοιμασία του Έσπερου! Το ρόστερ της ομάδας

Ξεκινάει η προετοιμασία του Έσπερου! Το ρόστερ της ομάδας

Δεράος, Χαρίλαος Τρικούπη

Η νέα χρονιά ξεκινά για τον Έσπερο ΑΟΠΑ. Το πρώτο ραντεβού του προπονητή της ομάδας, Σπύρου Δεράου,  με τους παίκτες του έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στο  Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο “Παναγιά Αλεξιώτισσα”.

Οι παίκτες που υπολογίζονται είναι οι Ανδρέας Σερέτης, Αποστόλης Βεργανελάκης, Βασίλης Δούρος, Φίλιππος Ροκανάς, Φίλιππος Φραντζής, Θανάσης Ζαφείρης, Αλέξανδρος Κουτσούκος, Αγγελος Αποστολόπουλος, Λεωνίδας Καλογιάννης, Βασίλης Γιαλελής, Παναγιώτης Σκόνδρας, Λευτέρης Κατσαβόπουλος, Παναγιώτης Βύρλας, Βασίλης Μπαρδάκας, Δημήτρης Νάτσκος.

Δεράος: “Ενθουσιασμός όλη τη χρονιά”

“Σίγουρα όλες οι ομάδες όταν ξεκινούν έχουν ενθουσιασμό”, τόνισε ο Σπύρος Δεράος και συμπλήρωσε: “Δικός μας σκοπός είναι αυτός ο ενθουσιασμός να παραμείνει σταθερός σ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα βασιστούμε πολύ στα νιάτα έχοντας μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια. Στόχος μας είναι η απειρία που λογικά θα έχουμε να καλυφθεί με τον ενθουσιασμό βάζοντας παράλληλα στο παιχνίδι μας στοιχεία που μας ταιριάζουν. Στοιχεία που δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό, αλλά και με το σκεπτόμενο μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Το πρώτο βήμα έκανε το Αιγάλέω. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Στον 1ο όμιλο, το Αιγάλεω…