Κεντρική Elite League Βουρνάς: “Ήθελα να επιστρέψω στον Απόλλωνα”

Βουρνάς: “Ήθελα να επιστρέψω στον Απόλλωνα”

nikos vournas

Ο Νίκος Βουρνάς θα καθίσει και πάλι στον πάγκο του Απόλλωνα Πατρών και όπως δήλωσε ήθελε να επιστρέψει ξανά στην ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι την πρώτη φορά δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που ήθελε και μπορούσε και τόνισε ότι τώρα έχει μία δεύτερη ευκαιρία να πετύχει και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Αναλυτικά:

“Ήθελα να επιστρέψω πάλι στον Απόλλωνα γιατί την πρώτη φορά που βρέθηκα στον πάγκο του δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που πραγματικά ήθελα και μπορούσα.

Τώρα όμως μου δίνεται μια 2η ευκαιρία για να το πετύχω και θα δώσω με την συμπαράσταση της διοίκησης και όλων των φίλων της ομάδας τον καλύτερο εαυτό μου.

Είναι ένα εγχείρημα στο οποίο θα επιδιώξουμε να βάλουμε και πάλι το τοπικό στοιχείο και χρώμα στην ομάδα που αρέσει διαχρονικά και στον κόσμο και από δω και πέρα, σηκώνουμε μανίκια, πιάνουμε δουλειά και πάμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται.

Όσο για το στόχο της ομάδας από μια πρώτη γενικότερη εκτίμηση, είναι να κάνει η ομάδα μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής, μακριά από κάθε περιπέτεια σχετικά με την παραμονή και φυσικά, το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …