Κεντρική Β' Εθνική Το ρόστερ, το τεχνικό επιτελείο, οι συνεργάτες και οι στόχοι του Πευκοχωρίου

Το ρόστερ, το τεχνικό επιτελείο, οι συνεργάτες και οι στόχοι του Πευκοχωρίου

meletiadis

Η νέα σεζόν ξεκίνησε επίσημα χθες για το Πευκοχώρι με τις εργομετρικές μετρήσεις και από την Δευτέρα ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας στο γήπεδο.

Προπονητής της ομάδας συνεχίζει ο Coach Μελετιάδης Ευρυπίδης, στο πρόσωπο του οποίου η διοίκηση είδε πέρυσι τον ιδανικό άνθρωπο ώστε να εμπιστευθεί για μια νέα εποχή στον σύλλογο. Νέος, φιλόδοξος και με πολλές επιτυχίες τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής με ότι ασχολήθηκε μέχρι εκείνη την στιγμή, σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Άμεσος συνεργάτης του ο Coach Τασούδης Άκης, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα με αναβαθμισμένο ρόλο. Υπεύθυνοι για την φυσική κατάσταση και την εκγύμναση των αθλητών οι καταξιωμένοι στο είδος τους Coach Βαρδής Βασίλης και Χρυσάφης Γιώργος.

Για έβδομο χρόνο συνεχίζει στην ομάδα η φυσιοθεραπεύτρια Νανά Ακριτίδου, η οποία έχει γίνει αναπόσπαστο μέλος της και για δεύτερο χρόνο ο γιατρός Μπέλλης Θεόφιλος. Team manager αναλαμβάνει ένα παιδί του συλλόγου που χρόνια υπηρέτησε σαν αθλητης, ο Παπαδόπουλος Γρηγόρης. Υπεύθυνος σχεδιασμού και General manager για δεύτερο χρόνο ο Χριστοφορίδης Ανέστης.

Από το περυσινό ρόστερ διατηρήθηκαν στο σύλλογο οι Αμπατζίδης Κωνσταντίνος, Τζουβάρας Αλέξανδρος, Σικαλίδης Χαράλαμπος και Θεοδωρίδης Άγγελος. Προωθήθηκαν 2 νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου με μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον, οι Σμυρλής Γιώργος (2002) και ο Καλαμβούκας Αναστάσιος (2003).

Αποκτήθηκαν οι αθλητές Βελισσαρίου Πέτρος, Ακεψιμαΐδης Λευτέρης, Κιτσούλης Βασίλης, Τσούκας Γιάννης, Ελευθεριάδης Δάνης, Καμπουρίδης Κωνσταντίνος, Αμπατζάς Κωνσταντίνος και Μακρής Χαράλαμπος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…