Κεντρική Β' Εθνική Στον Πανερυθραϊκό ο Στογιάνοβιτς

Στον Πανερυθραϊκό ο Στογιάνοβιτς

stogia

Στον Πανερυθραϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάτεϊ Στογιάνοβιτς, όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Νέας Ερυθραίας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάτεϊ Στογιάνοβιτς, ο οποίος την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Ο Σερβοέλληνας γκαρντ (23χρ., 1,90μ.), που προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του Πανιωνίου και συνέχισε σε εκείνα του Παναθηναϊκού (Εφηβικό), την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρης Νικαίας, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ, αλλά και τον κορυφαίο σε ασίστ των Νικαιωτών (15,2 πόντους ανά παιχνίδι με 40% ευστοχία στα τρίποντα και 2,5 τελικές πάσες κατά μ.ο.) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Φάρο Κερατσινίου (Β’ Εθνική), Γαλάτσι (Γ’ Εθνική) και Κεραυνό Αιγίου (Γ’ Εθνική). Ήταν μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, ενώ έχει κατακτήσει τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2013 με τον Παναθηναϊκό (10π. με 3 τρίπ. στον Τελικό με τον Άρη).

Μάτεϊ, καλωσήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί αμέτρητες επιτυχίες!

Μιλώντας στην Επίσημη Σελίδα του Συλλόγου για τον ερχομό του στον Πανερυθραϊκό, ο Μάτεϊ Στογιάνοβιτς, δήλωσε:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή μου και για το ότι θα ανήκω πλέον στην Οικογένεια του Πανερυθραικού. Θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό τον κόουτς Χουχουλή (με τον οποίο είχαμε και μία συζήτηση που με βοήθησε στο να θέσω προτεραιότητες), αλλά και τη διοίκηση της νέας μου ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, δίνοντάς μου την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας, όπως αυτή του Πανερυθραϊκού. Συνειδητοποίησα από την πρώτη κιόλας στιγμή την οργάνωση και την σοβαρότητα του Συλλόγου σε όλους τους τομείς, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Έτσι, γνωρίζοντας και την επιτυχημένη και σταθερή πορεία του Πανερυθραϊκού την τελευταία 20ετία στις Εθνικές κατηγορίες, έχω πολύ μεγάλο κίνητρο και ενθουσιασμό ώστε να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Καλή σεζόν με υγεία σε όλους μας!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …