Κεντρική Β' Εθνική Στον Πανερυθραϊκό ο Στάθης! (pic)

Στον Πανερυθραϊκό ο Στάθης! (pic)

panagiotis stathis panerythraikos

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας της Νέας Ερυθραίας τη νέα χρονιά θα φοράει ο Παναγιώτης Στάθης. Ο 19χρονος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας με τον ΕΦΑΟΖ.

Αναλυτικά:

“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος, την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-2019, θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Την περασμένη σεζόν, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα (19χρ., 2,03μ.) -μέλος της Εθνικής Εφήβων- που καλύπτει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο θέσεις των φόργουορντ, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για λογαριασμό της ΕΦΑΟΖ, φανερώνοντας δείγμα των ικανοτήτων του. Ανδρώθηκε μπασκετικά στο Αιγάλεω, απ’ όπου ξεκίνησε και το μπάσκετ, παραμένοντας στο “Σίτι” μέχρι και την πρώτη χρονιά του Εφηβικού. Εν συνεχεία, πήρε μεταγραφή για το Περιστέρι, αγωνιζόμενος τόσο με την Εφηβική ομάδα, όσο και με την Ανδρική (Β’ Εθνική), πανηγυρίζοντας μάλιστα την άνοδο στην Α2.

Παναγιώτη, καλωσήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί αμέτρητες επιτυχίες!

Στο περιθώριο της μεταγραφής του στον Πανερυθραϊκό, ο Παναγιώτης Στάθης, μιλώντας στην Επίσημη Σελίδα του Συλλόγου, επισήμανε: “¨Είναι μεγάλη μου χαρά που ο κόουτς Χουχουλής με επέλεξε και μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ από φέτος με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού. Κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί εδώ, ο Πανερυθραϊκός έχει μεγάλο όνομα και ιστορία στις Εθνικές κατηγορίες, συν το ότι αποτελεί υπόδειγμα ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια, πολύ βασικό για εμάς τους μικρότερους ηλικιακά είναι ότι ο Πανερυθραϊκός δίνει ευκαιρίες σε νεώτερους παίκτες, βοηθώντας τους να εξελιχθούν στην καριέρα τους, κάτι που επίσης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να θέλω να είμαι μέλος της ομάδας. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως αρμόζει στον Πανερυθραϊκό. Υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω περήφανους όλους τους “Πανερυθραϊκούς” και να δικαιώσω τον κόουτς Χουχουλή για την εμπιστοσύνη του. Καλή μας σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …