Κεντρική Β' Εθνική Στο Ζηρίνειο το χτίσιμο του Πανερυθραϊκού (pics)

Στο Ζηρίνειο το χτίσιμο του Πανερυθραϊκού (pics)

panerythraikos proti 2018 zirineio

Το “χτίσιμο” του Πανερυθραϊκού ξεκίνησε, όπως κάθε χρόνο, από το αθλητικό κέντρο στο Ζηρίνειο.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Χουχούλης, καλωσόρισε τόσο τους καινούργιους όσο και τους παλιούς παίκτες της ομάδας, ενώ το παρών εκ μέρους της Διοίκησης έδωσε ο Διοικητικός Διευθυντής, Διονύσης Κατσιώτης.

Αναλυτικά :

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πανερυθραϊκός!

Τα… βάσανα ξεκίνησαν για τον Πανερυθραϊκό, αφού πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” της ομάδας μας, με τους παίκτες και τους προπονητές μας να βάζουν μπρος τις… μηχανές, εν όψει της προσεχούς δύσκολης και απαιτητικής σεζόν!

Η πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά έλαβε χώρα -όπως κάθε χρόνο άλλωστε- στο Ζηρίνειο, όπου θα διεξαχθεί και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, με τον Δημήτρη Χουχουλή να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, τόσο τους παλιούς, όσο και τους νεοαποκτηθέντες.

Ο κόουτς Χουχουλής υποδέχθηκε τους αθλητές του, καλωσορίζοντας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία -με τη συμβολή φυσικά των… παλιών- έδειξαν να αισθάνονται σαν να βρίσκονται καιρό στον Πανερυθραϊκό! Τα χαμόγελα και τα πειράγματα δεν έλειψαν από την “πρώτη” της ομάδας μας, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και την όρεξη για σκληρή δουλειά να είναι εμφανής στα πρόσωπα όλων!

Πλην του κόουτς Χουχουλή και του υπόλοιπου προπονητικού επιτελείου, το παρών έδωσε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής και ο Διοικητικός Διευθυντής, Διονύσης Κατσιώτης, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους παίκτες της ομάδας μας και ευχήθηκε Υγεία και μία επιτυχημένη σεζόν.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας, θα ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά, προκειμένου ο Πανερυθραϊκός να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, στις 16 Σεπτέμβρη, με το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Πεντέλη, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…