Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Στο Λαύριο και φέτος ο Λαμπ

Στο Λαύριο και φέτος ο Λαμπ

lamb

Ο Λαμπ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Λαυρίου, αλλά λίγο πριν το τέλος της σεζόν αποχώρησε.

Όμως, η σχέση των δύο πλευρών δεν τελείωσε, καθώς ο Αμερικανός θα βρίσκεται και φέτος στην ομάδα όπως έκανε γνωστό το Λαύριο μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την επιστροφή του Ντορόν Λαμπ στην ομάδα! Ο Αμερικανός γκαρντ, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας και θα αποτελέσει τη γραμμή πυρός του Λαυρίου.

Ο Λαμπ την περσινή σεζόν, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, σκοράροντας κατά μέσο όρο 13,2 πόντους κι έχοντας 2,6 ασίστ σε 14 αγώνες.

Η επιστροφή του πρώην ΝΒΑερ, με τους Μιλγούοκι Μπακς και τους Ορλάντο Μάτζικ, στο Λαύριο, αποδεικνύει περίτρανα ότι η ομάδα μας χτίζει σχέσεις ζωής και αποτελεί την πρώτη επιλογή για παίκτες τόσο μεγάλης, αγωνιστικής και όχι μόνο, αξίας όπως ο Doron Lamb!

Ο 27χρονος σταρ θα έρθει στην Ελλάδα πριν την έναρξη της αγωνιστικής προετοιμασίας, ώστε να τεθεί από την πρώτη στιγμή στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Λαυρίου, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στη δύσκολη φετινή σεζόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της πόλης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …