Κεντρική Γ' Εθνική Στην ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC ο Κιάκης (pic)

Στην ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC ο Κιάκης (pic)

aggelos kiakis

Την απόκτηση του Άγγελου Κιάκη ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC. Ο 19χρονος γκαρντ τη σεζόν 2016-2017 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων με την ομάδα του Δούκα, ενώ συμμετείχε και στην Εθνική Εφήβων.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χαλκιδαίο φέρελπι αθλητή, Άγγελο Κιάκη, ο οποίος επιστρέφει στην πόλη του και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Εύβοιας.

Ο Άγγελος Κιάκης γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1999 (19χρ.) κι έχει ύψος 1.82μ. Ο νεαρός γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Α.Ε. Έξω Παναγίτσας και της ΑΓΕΧ όπου έδειξε αμέσως το πολύπλευρο ταλέντο του. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες κι έτσι σε ηλικία 16 χρονών μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του Δούκα.

Στα τρία χρόνια που έμεινε στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, κατάφερε να πανηγυρίσει τη σεζόν 2016-17 την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. Σε προσωπικό επίπεδο η μεγαλύτερη διάκριση της πορείας του ήταν η κλήση του στην Εθνική Εφήβων το 2016 από τον, τότε, Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Ελευθεριάδη.

Του ευχόμαστε μια υγιή μπασκετική χρονιά. Άγγελε, καλώς επέστρεψες στην πόλη σου..”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…