Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σακελλαρίου: “Πάμε για την άνοδο”

Σακελλαρίου: “Πάμε για την άνοδο”

Η Ολυμπία Σακελλαρίου είναι μία από τις αθλήτριες της Εθνικής Κορασίδων που είναι έτοιμη να προσφέρει κι αυτή όποτε της ζητηθεί και άμεσα σε άμυνα και επίθεση, είτε είναι για 5’, είτε για 25’ σε ένα παιχνίδι. Ξέρει άλλωστε πολύ καλά τι απαιτείται για να φτάσει μια ομάδα σε νίκες και να πετύχει το στόχο της.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν δυνατό», τονίζει για την αναμέτρηση επί της Σλοβενίας για να προσθέσει: «Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό να μπούμε αποφασισμένες, να ξεκινήσουμε σωστά από την αρχή. Και η άμυνα ήταν εκεί για να μας βοηθήσει τελικά και πάλι να πάρουμε μια διαφορά και να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη».

Ούτε η Σακελλαρίου έχει δεύτερες σκέψεις για τις δυνατότητες της ομάδας: «Θα μπούμε με το ίδιο σκεπτικό. Θα παίξουμε πάλι δυνατά. Το παιχνίδι είναι δικό μας, μπορούμε να τις νικήσουμε. Με αυτό στο μυαλό μας θα μπούμε να παίξουμε και αύριο με την Φινλανδία».

Στα 16 της χρόνια γνωρίζει πως οι τόσες φορές που έχουν ήδη αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στην προετοιμασία τους θα παίξει το ρόλο του: «Σίγουρα! Προφανώς μας έχουν διαβάσει καλύτερα, αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για εμάς. Είναι ομάδα που την ξέρουμε και θα είμαστε προετοιμασμένες. Είμαστε καλά, είμαστε πολύ δεμένες, δουλεύουμε ήδη τρία χρόνια μαζί οι περισσότερες».

Ϊσως και το άγχος ενός νοκ άουτ αγώνα, έφυγε με τον σημερινό πρώτον αυτού του είδους αγώνα: «Δεν υπήρχε γυρισμός στο σημερινό παιχνίδι. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Στην αρχή όντως είχαμε λίγο άγχος, αλλά όσο περνούσε η ώρα αισθανόμασταν καλύτερα και φτάσαμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Η ερώτηση αν είναι έτοιμη να πανηγυρίσουν κι αύριο φαντάζει περιττή με το που γίνεται στο άκουσμα της απάντησής της και τον τρόπο με τον οποίο ηχεί η φωνή της: «Εννοείται! Πάμε για άνοδο!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Έρχεται ο Ρικ Πιτίνο [pic]

Ο Ρικ Πιτίνο έρχεται στην Ελλάδα για να αναλάβει την Εθνική ομάδα, καθώς ακολουθεί το προο…