Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο”

“Υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο”

Panionios

Ο Γιώργος Κραββαρίτης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ίδιου και του Κωνσταντίνου Ράικου για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσία του Πανιωνίου και υποστήριξε πως είναι σε εξέλιξη οικονομικός έλεγχος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σχέση του με τον Πανιώνιο και το μπάσκετ: «Υπάρχει ενασχόληση με τον μπασκετικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι κάτοικος της Νέας Σμύρνης και ξέρω πολύ καλά ότι έχει μπασκετικό κοινό. Από αυτά που θυμάμαι, ο Πανιώνιος προσπαθούσε να σπάσει το δίπολο Άρης-ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ’80».

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής στην ΚΑΕ Πανιώνιος: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα μέχρι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό από εμένα και τον συνεργάτη μου, Κωνσταντίνο Ράικο, αλλά θα πω περισσότερα όταν τελειώσουν οι έλεγχοι. Λόγω της εποχής, ο έλεγχος θα τελειώσει σε 10-15 ημέρες, γύρω στο τέλος Αυγούστου».

Για το αν υπάρχουν κι άλλες «συμπαίκτες» σε διοικητικό επίπεδο: «Γίνονται συζητήσεις και με άλλους επιχειρηματίες. Όταν έχουμε κάτι επίσημο, θα το μάθει ο κόσμος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…