Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό”

“Να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό”

Νικ Καλάθης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των “πράσινων”. Ο ηγέτης του “τριφυλλιού” σε συνέντευξη του τόνισε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο του Final Four.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Πράσινη:

“Νιώθω καλά που είμαι και πάλι εδώ, στο σπίτι μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν, αλλά και για την ομάδα που έχουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλοί φέτος. Δεν υπήρχε αμφιβολία για το αν θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό. Για μένα, ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, μου αρέσει πολύ εδώ, αγαπώ αυτή την ομάδα, αγαπώ τους οπαδούς, την ατμόσφαιρα, την Ελλάδα. Από εδώ ξεκίνησαν όλα για εμένα και εδώ θα ήθελα να τελειώσουν. Εύχομαι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Θέλω να συνεχίσουμε επιτυχημένα και να κερδίσουμε τίτλους.

Για εμάς ο στόχος είναι πάντα οι τίτλοι στην Ελλάδα, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το Final Four. Δεν έχουμε καταφέρει να πάμε τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος. Έχουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες. Θέλω να φτάσουμε εκεί, θέλω να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι και σε αυτό εστιάζουμε. Αυτός είναι ο βασικός στόχος. Για το πρωτάθλημα θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, αφού η χρονιά συνεχίζεται και μετά το Final Four. Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου, λοιπόν, είναι αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για τ…