Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μπορώ να κάνω πολλά στο παρκέ”

“Μπορώ να κάνω πολλά στο παρκέ”

janis timma olympiakos

Ο Γιάνις Τίμα έφτασε στη χώρα μας τα ξημερώματα της Πέμπτης για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Λετονός είχε παρέα του τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του πλέον στους “ερυθρόλευκους”, τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Τίμα στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι μπορεί να κάνει πολλά στο παρκέ.

Αναλυτικά:

“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι στον Ολυμπιακό και που θα αγωνιστώ μαζί με τον συμπαίκτη μου στην εθνική ομάδα, τον Γιάνις Στρέλιενκς. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καιρό. Είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν πίστευα πως θα συμβεί, αλλά είμαστε εδώ, θα αγωνιστούμε στην ίδια ομάδα και ελπίζω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η παρυσία του ήταν ταν ένα πολύ σημαντικό «συν». Υποθέτω πως είναι σπουδαίο που θα έχω δίπλα μου τον Γιάνις που ξέρει την ομάδα, παίζει ήδη εδώ και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρηγορότερα”.

Για το τι συζήτησε με τον Στρέλνιεκς συμπαίκτη κατά τη διάρκεια της πτήσης: “Τον ρώτησα μερικά πράγματα για την ζωή στην Ελλάδα, αλλά μετά κοιμηθήκαμε. Η σεζόν θα είναι μεγάλη, οπότε έχουμε καιρό για να μιλήσουμε”.

Για το τι θα δώσει στον Ολυμπιακό: “Εξαρτάται από το τι ζητάει ο προπονητής. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στο παρκέ. Ολα θα εξαρτηθούν από τι θα ζητήσει ο προπονητής. Θα δούμε, θα αρχίσουμε την προετοιμασία σε λίγες ημέρες και είμαι πολύ ενθουσιασμένος”.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Πάντα οι παίκτες παίρνουν ένα είδος ώθησης από τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι εκπληκτική. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου για αγωνίζεσαι. Εδώ υπάρχουν οι καλύτεροι φίλαθλοι και είμαι πολύ ενθουσιασμένος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…