Κεντρική Ασίστ Shadow “Επίθεση” Τιτάνων σε Σδράκα!

“Επίθεση” Τιτάνων σε Σδράκα!

Οι Τιτάνες Παλαμά εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Κώστα Σδράκα, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Καρδίτσας για να υπογράψει με την Καλαμπάκα.

Με αφορμή τη δήλωσή του Έλληνα τεχνικού περί κοινής λύσης της μεταξύ τους συνεργασίας, οι Θεσσαλοί ξεκαθάρισαν πως ουδέποτε συμφώνησαν για κάτι τέτοιο, κάνοντας λόγο για αθέτηση της μεταξύ τους συμφωνίας, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια διαφωνία για την κατάρτιση του σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

Η ανακοίνωση:

“Ο Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ έστω και με καθυστέρηση-αναγκαία όμως- θέλει να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό του Παλαμά και όχι μόνο, τη λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Σδράκα.

Προ διμήνου το Δ.Σ. των Τιτάνων και ο προπονητής Κώστας Σδράκας συμφώνησαν σε όλα!( σε όλα όμως) για την έναρξη της συνεργασίας ως προπονητής στην αντρική ομάδα.

Πριν λίγες μέρες και εντελώς ξαφνικά, διάφορα μπασκετικά σάιτ φιλοξένησαν δηλώσεις του κ. Σδράκα που έλεγε για την «από κοινού λύση της συνεργασίας μας». Αυτό έγινε βέβαια χωρίς τη συγκατάθεση του Δ.Σ. των Τιτάνων, μονομερώς, επειδή ο κ. Σδράκας μάλλον βιαζόταν να κλείσει άλλη συμφωνία, με άλλη ομάδα!!

Μια συνεργασία για να «τελειώσει» από κοινού πρέπει πρώτιστα να το θέλουν και οι δύο πλευρές και κατά δεύτερον να μην υπάρχουν πάσης φύσεως εκκρεμότητες. Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι ποτέ δεν συμφωνήσαμε με τις δηλώσεις του κ. Σδράκα καθώς τον θεωρούσαμε προπονητή της ομάδας μας, αφού όλα πήγαιναν καλά και μέσα στο αρχικό μας πλάνο (έτσι μας δήλωνε ο ίδιος!). Άρα δεν μιλάμε για «από κοινού λύση της συνεργασίας», παρά για την αθέτησή της από την πλευρά του. Από τη στιγμή όμως που αθέτησε τη συμφωνία μας και ανακοινώθηκε από άλλη ομάδα, έπρεπε να επιστρέψει τις «γενναίες απαιτήσεις» που έλαβε. Ευτυχώς γι’ αυτόν, το έπραξε! (αν και καθυστερημένα).

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την ιστορία μιας δυσάρεστης εμπειρίας για το σύλλογό μας, όπου η λέξη «ήθος» είναι μάλλον άγνωστη, ευτυχώς όμως χωρίς πολλά παρατράγουδα.

Ο Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ είναι ένα σωματείο με 40 χρόνια ιστορίας στο χώρο του μπάσκετ και για να υπάρχει ακόμα…. μάλλον κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν του αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα από ανθρώπους-συνεργάτες που μόνο κέρδος έχουν. Η συνεργασία τους με το σύλλογό μας πρέπει να αποτελεί τιμή για τους ίδιους!!!

Γι’ αυτό κ. Σδράκα να προσέχετε (με ποιούς) τι λέτε και (με ποιούς) τι κάνετε στο εξής.

– Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…