Κεντρική Διεθνή “Δεν βλέπω το λόγο να λέει κάποιος “όχι” στην Εθνική”

“Δεν βλέπω το λόγο να λέει κάποιος “όχι” στην Εθνική”

Τζόρτζεβιτς

Νίκολα Γιότσιτς δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Σερβίας στους επόμενους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάσα Τζόρτζεβιτς, με αφορμή την άρνηση του Σέρβου δήλωσε ότι δεν βλέπει κανέναν λόγο για να πει κάποιος “όχι” στην Εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά:

“Πλέον δεν βλέπω τον λόγο που κάποιος λέει όχι στην Εθνική ομάδα! Σε αυτή τη φάση της χρονιάς οι παίκτες έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους, έχουν τελειώσει τις διακοπές τους, έχουν αναρρώσει από τους τραυματισμούς τους. Σίγουρα προτιμώ να βλέπω τους διεθνείς στο γήπεδο. Φαίνεται, όμως, πως κάποιοι θέλουν να δώσουν περισσότερα στην εθνική ομάδα από κάποιους άλλους.

Υπήρξαν κουβέντες και συζητήσεις με όλους τους παίκτες της προεπιλογής, τους συλλόγους τους, τους general manager και τους προπονητές τους. Την Τρίτη θα έχουν την τελική συζήτηση με τον general manager των Κλίπερς για τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς σχετικά με την κατάστασή τους και το αν θα ενισχύσουν την εθνική ομάδα. Εν συνεχεία θα μειώσω τη λίστα σε 16 παίκτες, πιθανότατα την Τετάρτη”.

Για τις περιπτώσεις των Τεόντοσιτς και Μαριάνοβιτς: “Πήγαν στο Λος Άντζελες να δουν τους γιατρούς και τους προπονητές τους για να διαπιστώσουν την κατάστασή τους. Θα δοκιμάσουν να προπονηθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μετά θα πάρουμε την απόφασή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…