Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Προπόνηση με… μάσκες στον ΠΑΟΚ

Προπόνηση με… μάσκες στον ΠΑΟΚ

Έντονο τρέξιμο με παράλληλη μέτρηση των παλμών της καρδιάς περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ κοινοποίησε βίντεο από την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος και από τις αντιδράσεις των παικτών φαίνεται πως ο βαθμός δυσκολίας ήταν εμφανής.

Στο Δελτίο Τύπου η ΚΑΕ αναφέρει… ”Από τις 7:30 το πρωί ξεκίνησε η σημερινή μέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο Πανοράματος και ακολούθησαν ένα απαιτητικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης υπό την καθοδήγηση του γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βασιλείου.

Οι παίκτες αρχικά χωρίστηκαν σε δυάδες και εκτέλεσαν στοχευμένες ασκήσεις, που παρέπεμπαν σε στίβο μάχης και τους βοηθούν σε δύναμη, ευλυγισία και ευκινησία. Στη συνέχεια, πήρε σειρά το ιδιαίτερα επίπονο αερόβιο πρόγραμμα, καθώς έτρεξαν χρησιμοποιώντας τις ειδικές μάσκες (elevation mask), οι οποίες ενισχύουν την αντοχή, βελτιώνουν τη δύναμη του αναπνευστικού συστήματος και την ικανότητα των πνευμόνων στην πρόσληψη οξυγόνου. Το ”παρών” στο αθλητικό κέντρο του Πανοράματος έδωσε σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο, ενώ το σημερινό μενού περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 17:30”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λοβ: «Όταν κάτι είναι τόσο οριακό, οφείλεις να σφυρίξεις»

Ο Ζερμέν Λοβ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Pick n Roll» της Cosmote TV και αναφέρθηκε στην…