Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Στόχος του Παναθηναϊκού πάντα το Final Four”

Πασκουάλ: “Στόχος του Παναθηναϊκού πάντα το Final Four”

PAO1

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη νέα σεζόν, καθιστώντας σαφές ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι, όπως κάθε χρόνο, η πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας. Ο Καταλανός τεχνικός του “τριφυλλιού” σχολίασε την απόφαση του Ναβάρο να αποχωρήσει από τη δράση, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Λάνγκφορντ.

“Πρώτα απ’ όλα είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί κάθε καλοκαίρι είναι μεγάλο. Ευχαριστώ τον Δημήτρη και την οικογένεια για ό,τι έκανε για τον Παναθηναϊκό. Είναι εκπληκτικό ό,τι έκανε και είμαι περήφανος που θα είμαι εδώ. Όταν φτιάχνω το ρόστερ πάντα πιστεύω ότι έχω την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι μια καινούργια σεζόν με νέα πρόσωπα. Η προετοιμασία θα διαρκέσει αρκετά και η σεζόν θα είναι ακόμα πιο μεγάλη για εμάς”.

Για τον Κιθ Λάνγκφορντ: “Χρειαζόμαστε έναν παίκτη σε αυτή τη θέση και με αυτή την ποιότητα. Θέλουμε έναν παίκτη με εμπειρία που να δημιουργεί. Είμαστε χαρούμενοι με αυτή την ομάδα. Είναι σημαντικό που τον έχουμε εδώ και θέλαμε να τον έχουμε στην ομάδα μας”.

Για τον Ναβάρο: “Ο Ναβάρο είναι ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ. Παίκτες όπως αυτός έχουν φτιάξει τον χαρακτήρα της Ευρωλίγκα. Ίσως να άξιζε να ήταν λίγο διαφορετικό το τέλος της καριέρας του. Είναι πολύ καλός παίκτης και του εύχομαι τα καλύτερα”.

Για το Final Four: “Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα σαν στόχο το Φάιναλ Φορ. Ο κόσμος το αξίζει, όπως και η ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας φέτος”.

Για τον στόχο της νέας σεζόν: “Τα πάντα στην ζωή εξαρτώνται από το ποιον έχεις να ανταγωνιστείς. Έχουμε να αναμετρηθούμε με πολλές πολύ καλές ομάδες. Τα τελευταία χρόνια αναμετρήθηκε ο Παναθηναϊκός με σπουδαία κλαμπ, που κάνουν πρωταθλητισμό. Μερικές φορές τα πράγματα έχουν να κάνουν με παράγοντες της στιγμής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…