Κεντρική Elite League Παρουσίασε Σκλήβα και Μίτροβιτς η Καβάλα! Η “πρώτη” των Αργοναυτών (pics)

Παρουσίασε Σκλήβα και Μίτροβιτς η Καβάλα! Η “πρώτη” των Αργοναυτών (pics)

kavala

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε η Καβάλα. Οι Αργοναύτες επιστρέφουν στην Α2 και θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Παππάς, παρουσίασε δύο “ηχηρές” μεταγραφές, στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας. Ο λόγος για τους Αντώνη Σκλήβα και Λούκα Μίτροβιτς.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Παππάς κι ο Ανδρέας Καραπιπερίδης έθεσαν τους στόχους της Καβάλας για τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε: “Θέλουμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο με φιλοδοξίες. Οι φιλοδοξίες έχουν σαν στόχο την είσοδο στα πλέι οφ για να μην πάμε στα πλέι άουτ. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να χαρεί ο κόσμος αυτό που θα βλέπει. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα. Για πρώτη φορά έχουμε ρόστερ 15 ατόμων.

Θα παίζουν αυτοί που θα είναι οι πιο έτοιμοι, οι πιο σωστοί και πάνω απ` όλα αυτοί που θα παίζουν για την ομάδα. Το «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα ζήσει ωραίες στιγμές.

Υπάρχουν πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Στις 6 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσουμε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο « Λούσυ» το βασικός χορηγό μας ενώ θα είναι ακόμη θα έχουμε συμπαραστάτες τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την εταιρία του κ. Παπακωνσταντίνου”.

Ο προπονητής κ. Ανδρέας Καραπιπερίδης δήλωσε: “Προβλέπεται ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό με το στόχο της ομάδας να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Είναι μια κατηγορία όπου για να κάνεις οτιδήποτε, πρέπει να κάνεις στην ουσία πρωταθλητισμό. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και στις 30 αγωνιστικές.

Να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι, ούτε να φοβηθούμε. Από σήμερα να μπούνε οι βάσεις για το χτίσιμο της ομάδας. Θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μια ομάδα φρέσκια, πολύ νεανική με 3-4 παιδιά έμπειρα που θα δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ευελπιστούμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Υπάρχουν τα ευχάριστα μηνύματα από την ανταπόκριση του κόσμου. Πέρσι τον δικαιώσαμε, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…