Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου: ΄΄Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο”

Παπαπέτρου: ΄΄Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο”

pap

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την νέα σελίδα της καριέρας του στον Παναθηναϊκό και έδωσε τις δικές του απαντήσεις στις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη.

”Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε από εδώ και να απαντάμε ο ένας στον άλλο. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ και όχι να μιλάμε. Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο. Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή, εγώ έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές”, ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας άσος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Μακάρι να έχουμε μια σεζόν με υγεία. Είμαστε υπερπλήρεις απ’ όλες τις πλευρές και μακάρι να δώσουμε τα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πώς έζησε τη μετακόμιση του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό «Δεν είναι κάτι διαφορετικό σαν συναίσθημα. Όλα πια ανήκουν στο παρελθόν. Πήρα μια απόφαση από μόνος μου και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Είναι νωρίς να μιλάμε γι αυτό. Θέλουμε να διεκδικήσουμε και τους 3 τίτλους. Είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Στα χαρτιά είμαστε πλήρεις».

Για τη νέα σεζόν: Είναι μεγάλη πρόκληση η σεζόν. Η μεταπήδηση ήταν σημαντική, αλλά νιώθω έτοιμος και έχω την εμπειρία να για να σταθώ σε υψηλό επίπεδο

Για τον Κώστα Παπανικολάου: «Φίλοι είμαστε εννοείται αυτό και δεν αλλάζουν αυτά. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτό από τη μία στιγμή στην άλλη.΄Όταν μπαίνουμε στο παρκέ ο καθένας θα παίζει για την δική του ομάδα και δεν υπάρχουν φιλίες. Αλλά αν αύριο-μεθαύριο παντρευτεί ο Κώστας δεν θα μιλήσουμε;«

Για τους προσωπικούς στόχους του: Να διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους. Θέλουμε να κερδίσουμε το μάξιμουμ. Θέλουμε και τους τρεις τίτλους και μακάρι να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…