Κεντρική Ελλάδα Παπαδόπουλος: “Το χιαστί κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τουρνουά”

Παπαδόπουλος: “Το χιαστί κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τουρνουά”

papadopi

Για το Νόβι Σαντ αναχώρησε σήμερα (8/8) η Εθνική Παίδων, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, στην προετοιμασία της αλλά στην δυσκολία που κρύβει ο όμιλος στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα.

Αρχικά είπε για τους στόχους:

“Ο στόχος είναι να κάνει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Υπήρχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, κάποια παιδιά δεν θα είναι μαζί μας, αλλά αυτά που είναι εδώ έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά και είναι έτοιμα για τη διοργάνωση.”

Για την προετοιμασία είπε τα εξής:

“Θεωρώ πως κάναμε μια καλή προετοιμασία, με δυνατά φιλικά και είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα δώσουν το 100% σε κάθε παιχνίδι ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε μια ομάδα εντελώς καινούρια, που δεν έχει παίξει ξανά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπως κι άλλες φυσικά στη διοργάνωση, υπάρχουν νέα πρόσωπα, αλλά υπάρχει διάθεση, καλό κλίμα και όλα τα παιδιά θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω για την ομάδα.”

Για την δυσκολία του ομίλου τόνισε:

“Ο Όμιλος είναι όντως αρκετά δύσκολος καθώς αντιμετωπίζουμε Γερμανία, Τουρκία και Κροατία. Δύσκολα είναι όλα τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς. Θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο. Έτσι κι αλλιώς πλέον στα τουρνουά αυτά όπως είναι το σύστημα διεξαγωγής, ο αγώνας κλειδί είναι ο πρώτος χιαστί. Είναι ουσιαστικά αυτός που κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τουρνουά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…