Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος, ώρα μηδέν! Απέσυραν τον ενδιαφέρον τους για την ΚΑΕ Ράικος και Κραββαρίτης

Πανιώνιος, ώρα μηδέν! Απέσυραν τον ενδιαφέρον τους για την ΚΑΕ Ράικος και Κραββαρίτης

alevrogiannis panionios2

Το κλίμα αβεβαιότητας παραμένει στον Πανιώνιο. Τα πράγματα, μάλιστα, έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Ιστορικό, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ από τους Κωνσταντίνο Ράικο και Γιώργο Κραββαρίτη.

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης, μετά την αποχώρηση του από την ομάδα, είχε καταστήσει σαφές ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε η μετάβαση στην επόμενη διοίκηση να είναι ομαλή και ταχεία. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι για την ΚΑΕ ανακοίνωσαν ότι δεν έχουν πάρει ακόμα  τα απαιτούμενα έγγραφα ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος της εταιρείας, με αποτέλεσμα να αποσύρουν τον ενδιαφέρον τους για την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Η επιστολή:

“Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Πανιωνίου ότι μέχρι και σήμερα 24/8 στις 12.00 μ.μ. (διορία που είχαμε δώσει στην ΚΑΕ Πανιώνιος) δεν έχουμε λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα, τα οποία εγγράφως έχουμε ζητήσει από 13/8 ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος. Είναι η δεύτερη διορία η οποία δεν τηρείται για άγνωστους λόγους. Η στάση μας ήταν από την αρχή ξεκάθαρη και απόλυτα σαφής.

Επίσημα, αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας διότι αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα είμαστε δίπλα στον Πανιώνιο χωρίς την παραμικρή εμπλοκή σε σκοπιμότητες. Ευελπιστούμε αυτή η καθυστέρηση να μην ζημιώσει τον Πανιώνιο και ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Κωνσταντίνος Δ. Ράικος
Γεώργιος Κ. Κραββαρίτης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…