Κεντρική Β' Εθνική Πανερυθραϊκός: Σπουδαίο φιλικό με Λαύριο!

Πανερυθραϊκός: Σπουδαίο φιλικό με Λαύριο!

panerithraikos

Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι σ’ έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο θα έχει Πανερυθραϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή θα αντιμετωπίσει το Λαύριο στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το  προσεχές Σάββατο (1/9, 17:00, κλ. “Στέλιος Καλαϊτζής”) και θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο.

Η ανακοίνωση:

“Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, εν όψει της προσεχούς σεζόν, ολοκληρώνεται για τον Πανερυθραϊκό και η ομάδα μπαίνει στους ρυθμούς των φιλικών αναμετρήσεων, φιλοξενώντας το προσεχές Σάββατο (1/9, 17:00, κλ. “Στέλιος Καλαϊτζής”) στο πρώτο της φιλικό ματς -που έχει γίνει πια… παράδοση- την ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt, η οποία προβάρει το… ευρωπαϊκό της κοστούμι, για την παρθενική της συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο FIBA Europe Cup!

Έτσι, το “Στέλιος Καλαϊτζής” θα ζήσει για ακόμη μία φορά σπουδαίες στιγμές, αφού ο Πανερυθραϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος, στο εναρκτήριο φιλικό του, με δύο Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και έναν ΝΒΑer, καθώς ο κόουτς Σερέλης έχει προσθέσει στο ρόστερ του δύο απ’ τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες παίκτες, τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Μιχαλης Λουντζης (Μιχάλης Λούντζης), που έχουν κατακτήσει… δις την κορυφή της Ευρώπης με τις Εθνικές Νέων Ανδρών και Εφήβων, ενώ έχει διατηρήσει στη σύνθεσή του και τον άλλοτε γκαρντ των Milwaukee Bucks και των Orlando Magic, Ντορόν Λαμπ!

Ο Δημήτρης Χουχουλής υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και θα περιμένει να δει στο παρκέ τη δουλειά των δύο πρώτων εβδομάδων προετοιμασίας, προκειμένου να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας και αφομοίωσης των όσων έχουν δουλευτεί μέχρι στιγμής, απέναντι μάλιστα σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο.

Η φιλική αναμέτρηση με το Λαύριο θα είναι ανοικτή προς το φίλαθλο κοινό και αναμένουμε τους πιστούς φίλους του Πανερυθραϊκού μας να κάνουν ανεπίσημο… ποδαρικό στις κερκίδες του “Στέλιος Καλαϊτζής”, δίνοντας το δικό τους σύνθημα για τη φετινή απαιτητική σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …