Κεντρική Basket League Άρης Ομιλία Γουλιέλμου προς την ομάδα: “Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του!”

Ομιλία Γουλιέλμου προς την ομάδα: “Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του!”

goulielmos aris mouseio aris

Πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης (16/8), ο Δημήτρης Γουλιέλμος συνάντησε στο Μουσείο του Άρη τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των “κιτρίνων”. Μαζί του ήταν και ο Χάρης Παπαγεωργίου αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Καλλέν. Πέραν των ευχών του Γουλιέλμου (παρακολούθησε την προπόνηση μαζί με τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ) εν όψει της νέας σεζόν, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ υπογράμμισε προς τα μέλη της ομάδας πως ο Άρης είναι “κάτι το ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα” ενώ ανέφερε πως “θέλουμε να ματώνετε τη φανέλα μας κι αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη”.

goulielmos aris mouseio

Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής:

“Σας καλωσορίζουμε στο ‘σπίτι’ του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή στο ‘σπίτι’ του Άρη. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σας σαν οικογένεια, γιατί έτσι σας αισθανόμαστε. Όποιο πρόβλημα έχετε, να μας ενημερώνετε κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να το λύσουμε. Ο Άρης δεν είναι μια τυπική ομάδα, αλλά κάτι το ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.

Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του. Είμαι ενθουσιασμένος που η συνάντηση μας γίνεται σε αυτό το χώρο, το Μουσείο του Άρης που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε εδώ φανέλες του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Παπαγεωργίου, του Ιωαννίδη και άλλων θρύλων που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας. Εμείς σας πιστεύουμε.

Πιστεύουμε ότι μπορείτε να γίνετε οι δικοί μας ήρωες. Μπορείτε να αναβιώσετε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Ο Άρης έχει έδρα μια πόλη που δεν είναι η πρωτεύουσα της χώρας, παρόλα αυτά όμως έχει καταφέρει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίζουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας, να ματώνετε τη φανέλα μας κι αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη”.

goulielmos aris

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…