Κεντρική Basket League Άρης O Άρης και η… δουλειά για τα διαρκείας

O Άρης και η… δουλειά για τα διαρκείας

aris kosmos fans 3

Σε έναν σύλλογο είναι σημαντικό να δουλεύουν όλα τα… γρανάζια σωστά. Είτε αυτά αφορούν το αγωνιστικό και το διοικητικό κομμάτι, είτε ακόμη και το επικοινωνιακό. Σε αυτό το τελευταίο, ο Άρης έχει ανέβει επίπεδο φέτος… Η πρωτοβουλία να γνωστοποιούνται οι συμφωνίες με παίκτες πρώτα μέσω video και μετά με επίσημες ανακοινώσεις, αν μη τι άλλο είναι μια ωραία ιδέα των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης (μετά τα videos με την γνωστοποίηση συμφωνιών με καλαθοσφαιριστές, θα πάρουν σειρά τα videos με… μηνύματα παικτών προς τον κόσμο των “κιτρίνων” και ήδη το πρώτο “ανέβηκε” την Παρασκευή).

Για παράδειγμα το video της συμφωνίας με τον Λάκι Τζόουνς έχει πάνω από 25.000 προβολές, νούμερο πολύ μεγάλο. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος -μαζί με τον Βαγγέλη Αγγέλου– πέρα από όλα τα άλλα θέματα, δίνει σημασία ακόμη και σε πιο… μικρά αλλά σημαντικά ζητήματα, όπως αυτά που αφορούν το επικοινωνιακό κομμάτι και τα social media. Ο Άρης δείχνει να… αλλάζει σε διάφορους τομείς, προσπαθεί (και καταφέρνει) να λειτουργήσει πιο σωστά αλλά και πιο επαγγελματικά σε σχέση με το παρελθόν και την εποχή Λάσκαρη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, όπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα, ο Χάρης Παπαγεωργίου με τον Γουλιέλμο έδωσαν βάρος στο θέμα του μάρκετινγκ. Ήταν πάντα ένα σημαντικό ζήτημα στην ατζέντα τους. Είχαν στο μυαλό τους να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να εκμεταλλευτεί η ΚΑΕ το τεράστιο-ισχυρό brand name του Άρη. Μάλιστα έχει ανατεθεί σε εταιρία το θέμα της λειτουργίας του μάρκετινγκ και πέραν των χορηγιών, έχει ξεκινήσει να “δουλεύεται” η καμπάνια για το ζήτημα των διαρκείας.

Το επόμενο διάστημα και αφότου γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες για τις κάρτες εισόδου της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, θα… φανερωθούν οι ενέργειες που “δουλεύονται” το τελευταίο διάστημα και έχουν ως σκοπό την σωστή προώθηση των διαρκείας. Φυσικά οι φίλοι του Άρη γνωρίζουν το… καθήκον τους και ότι η νυν διοίκηση χρειάζεται στήριξη αλλά όπως και να έχει, είναι σημαντικό να υπάρχει η κατάλληλη καμπάνια. Το ζήτημα των διαρκείας έχει ιδιαίτερη σημασία για την ΚΑΕ, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις σε οικονομικό επίπεδο… Ο κόσμος, λοιπόν, θα κληθεί να δώσει σημαντική “ανάσα” στηρίζοντας την όλη προσπάθεια που έχει γίνει από τον Αγγέλου, τον Γουλιέλμο, τον Παπαγεωργίου και γενικώς όλους όσους ασχολούνται με την καθημερινότητα της ΚΑΕ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…