Κεντρική Basket League Χολαργός Μπήκε κι ο Γιάνκοβιτς στις προπονήσεις του Χολαργού!

Μπήκε κι ο Γιάνκοβιτς στις προπονήσεις του Χολαργού!

holargos 1

Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Χολαργού. Μετά τον Δημήτρη Μαυροειδή, παρέα με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη προπονείται πλέον κι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην αγορά.

Ο Ντάριν Ντόρσει που έφτασε το πρωί από τις Ηνωμένες Πολιτείες πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση. Στο μεταξύ, σήμερα πέρασαν από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις οι Φιτζπάτρικ, Σκουλίδας, και Καλαϊτζάκης, υπό την επίβλεψη του διακεκριμένου ορθοπεδικού Ηρακλή Πατσόπουλου στην Ευρωκλινική Αθηνών.

“Το πιο σημαντικό είναι ότι πολύ γρήγορα μαζεύεται όλη η ομάδα μαζί. Όταν φτιάχνεις ένα καινούργιο ρόστερ από το μηδέν είναι πολύ βασικό στοιχείο. Και για να αποκτήσεις χημεία στο γήπεδο, αλλά κυρίως για να δημιουργηθούν δεσμοί και η κατάλληλη χημεία εκτός γηπέδου”, τόνισε ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης και συμπλήρωσε: “Το θετικό είναι ότι αρκετοί παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους από προηγούμενες θητείες τους. Υπάρχουν παιδιά που έχουν συνεργαστεί ξανά και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα και στην λειτουργία των αποδυτηρίων”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…