Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο: Για 15η σεζόν στον πάγκο του ο Σερέλης! (vid)

Λαύριο: Για 15η σεζόν στον πάγκο του ο Σερέλης! (vid)

laurio lavrio xristos serelis

Ο Χρήστος Σερέλης έχει συνδέσει το όνομα του με το Λαύριο. Ο Έλληνας τεχνικός έχει οδηγήσει την ομάδα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της και θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της για 15η συνεχόμενη χρονιά. Λαύριο και Σερέλης θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά τους περιμένει και η ευρωπαϊκή πρόκληση.

Αναλυτικά:

“Ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών συνεχίζει το έργο του.

Ο Χρήστος Σερέλης, ο άνθρωπος ο οποίος έχει χτίσει τη σπουδαία ομάδα μας και έχει κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα, συνεχίζει στο «τιμόνι» της για 15η σεζόν αφήνοντας ανεξίτηλα γραμμένο το όνομα του στην Ιστορία του Λαυρίου!

Ο coach Σερέλης, «γέννημα-θρέμμα» Λαυριώτης, οδήγησε με τον επαγγελματισμό και το ήθος του την αγαπημένη μας ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα και τις δυσκολίες, με πολύ κόπο και μεράκι, στην καταξίωση και τα μεγάλα σαλόνια της Basket league, κερδίζοντας τον σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων με την εξαιρετική δουλειά που κάνει και τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Φέτος, θα οδηγήσει την ομάδα μας και στο πρωτόγνωρο ταξίδι της Ευρώπης και του FIBA Europe Cup, με σκοπό το ιστορικό βήμα παραπάνω.

Η οικογένεια της ΚΑΕ Λαύριο εύχεται υγεία και κάθε προσωπική & αθλητική επιτυχία στον άνθρωπο που άλλαξε την αγωνιστική ιστορία της ομάδας μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …