Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης ο Πανιώνιος

Κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης ο Πανιώνιος

alevrogiannis panionios1

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος αδειοδότησης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την ευθύνη συγκέντρωσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τα έξοδα ανέλαβε η παρελθούσα διοίκηση του μεγαλομετόχου κ. Σταύρου Αλευρογιάννη.

Η ανακοίνωση:

“H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει ότι κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος αδειοδότησης, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και περιλαμβάνει την ανανέωση της εγγυητικής επιστολής, την ασφαλιστική και την φορολογική ενημερότητα, καθώς και τον προϋπολογισμό οικονομικής λειτουργίας.
Την ευθύνη συγκέντρωσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τα έξοδα ανέλαβε η παρελθούσα διοίκηση του μεγαλομετόχου κ. Σταύρου Αλευρογιάννη, προκειμένου να υπάρξει κάθε δυνατή διευκόλυνση για την ομαλή και ταχεία μετάβαση στην επόμενη διοίκηση και στους υποψήφιους επενδυτές που έχουν ενδιαφερθεί για την ανάληψη της εταιρίας.

Επίσης, οικονομικές υποχρεώσεις της προηγούμενης περιόδου που τυχόν προκύψουν, μετά την τελική εκκαθάριση, καθώς και η δωρεάν παραχώρηση των μετοχών, θα καλυφθούν πλήρως με έγγραφη δήλωση της παρελθούσης διοίκησης. όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Αλευρογιάννης.
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…