Κεντρική Basket League Άρης Η… προσοχή στην “ARIS Open Day” και στα διαρκείας

Η… προσοχή στην “ARIS Open Day” και στα διαρκείας

papageorgiou goulielmos

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ ωραία ιδέα των ανθρώπων του Άρη… Όπως γνωστοποίησε ο Δημήτρης Γουλιέλμος στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, στις 3/9 θα πραγματοποιηθεί η “ARIS Open Day”. Σε αυτό η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη προκειμένου να δουν την ανοιχτή προπόνηση των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου και το σκεπτικό που υπάρχει είναι οι οπαδοί να έρθουν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα (αυτό θα είναι το πρώτο από μια σειρά event που είναι στο μυαλό να ακολουθήσουν).

Θα γίνουν διαγωνισμοί-happenings και η ΚΑΕ πρόκειται να ενημερώσει επισήμως για την “ARIS Open Day”αφού ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίησή του και στους “κίτρινους” θέλουν την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία σε αυτό το εγχείρημα. Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας (στις 3/9) θα κυκλοφορήσουν και τα διαρκείας, με τα στελέχη του Άρη να περιμένουν την στήριξη του κόσμου έχοντας γίνει αρκετή δουλειά για τις προωθητικές κινήσεις που αφορούν τις κάρτες εισόδου της επόμενης σεζόν.

Είχαμε αναφερθεί στην σημασία που δίνεται στους “κίτρινους” στο συγκεκριμένο ζήτημα (διαρκείας) και είναι χαρακτηριστική η αναφορά του Γουλιέλμου στην συνέντευξη της Δευτέρας λέγοντας ότι “τα διαρκείας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της φετινής χρηματοδότησης και ελπίζουμε ο κόσμος να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια με όλη του την δύναμη”.

Την ίδια στιγμή το τμήμα μάρκετινγκ “δουλεύει” -και- το θέμα των χορηγιών (εκτός από αυτό με τα διαρκείας), υπάρχουν ήδη κάποια deal και συνεχίζεται η προσπάθεια για να εκμεταλλευτεί χορηγικά ο Άρης το μεγάλο brand name που έχει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…