Κεντρική Διεθνή Η νέα πρόκληση του Ζιάγκου

Η νέα πρόκληση του Ζιάγκου

Vaggelis ziagkos

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά για τον 42χρονο πρώην προπονητή του Πανιωνίου που θα εργαστεί σε πάγκο ομάδας εκτός Ελλάδας. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2016-17, όταν και εργάστηκε στη λιβανέζικη Αλ Ριάντι.

Η ανακοίνωση:

“Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκου στο τμήμα καλαθόσφαιρας Ανδρών. Η συνεργασία είναι διάρκειας ενός χρόνου.

Ο κ. Ζιάγκος είναι 42 χρονών, γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1976 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2011 από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Το καλοκαίρι του 2012 πήγε στην ΑΕΚ Αθηνών και αποχώρησε το Νοέμβριο του 2014. Ακολούθως, εργάστηκε στη Δόξα Λευκάδας (14/15), στον Πανιώνιο (15/16) και στη λιβανέζικη πρωταθλήτρια Αλ Ριάντι, ως βοηθός προπονητής (16/17). Τον Οκτώβριο του 2017 επέστρεψε στον Πανιώνιο και αποχώρησε τον Απρίλιο του 2018.

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Βαγγέλη Ζιάγκο και του εύχεται να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες στον πάγκο της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…