Κεντρική Διεθνή Η μεγάλη ευκαιρία του Τζεντίλε στους Ρόκετς

Η μεγάλη ευκαιρία του Τζεντίλε στους Ρόκετς

gentile

Την ευκαιρία του να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των Ρόκετς θα έχει ο  Αλεσάντρο Τζεντίλε , λίγες εβδομάδες πριν γιορτάσει τα 26α γενέθλιά του.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είπε στο basketnet.it ότι οι “πύραυλοι” τον κάλεσαν στο training camp, ώστε να δουν αν τελικά μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και στις απαιτήσεις που απαιτεί το NBA.

Οι Ρόκετς τον είχαν καλέσει να παίξει με την καλοκαιρινή τους ομάδα , όμως ένας τραυματισμός στο χέρι του στέρησε την δυνατότητα να συμμετάσχει στο Summer League του Las Vegas. Τώρα, όμως του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και καλά προετοιμασμένος, ώστε αυτό το όνειρό να συνεχίσει και τον Οκτώβρη.

“Αν δεν τα καταφέρω, τότε πιθανότατα θα συνεχίσω εκτός Ιταλίας. Στην Ιταλία υπάρχει προκατάληψη για εμένα. Και εξαιτίας μου. Η περσινή χρονιά με την Βίρτους δεν ήταν κακή, όμως δεν καταφέραμε να μπούμε στα playoffs. Τώρα το χέρι μου είναι καλά. Μετά την πρώτη επέμβαση που έκανα, πριν από δύο χρόνια, βιάστηκα να επιστρέψω στη δράση κι ο αντίχειρας δεν επουλώθηκε. Πλέον έχει σταθεροποιηθεί” υποστήριξε ο Ιταλός σκόρερ στη συνέντευξή του στο basketnet.it.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…