Κεντρική Basket League Άρης Η Ευρώπη και η… θετική διάθεση από τον κόσμο

Η Ευρώπη και η… θετική διάθεση από τον κόσμο

aris kosmos pale

Ο Άρης θα κάνει την προσπάθειά του να παίξει στους ομίλους του Champions League… Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος των “κιτρίνων” και έτσι δημιουργήθηκε ένα αξιόμαχο σύνολο από τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους συνεργάτες του. Πάντως το FΙBA Europe Cup ανακοίνωσε τον Άρη (με αστερίσκο o σύλλογος της Θεσσαλονίκης αφού μπορεί να συνεχίσει στο Champions League) σε όμιλο. Αυτό έγινε για τις ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά του Champions League, εφόσον κάποιες από αυτές δεν συνεχίσουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση (δηλαδή να αποκλειστούν) και αποφασίσουν να “πάνε” στο Fiba Europe Cup για να παίξουν στην Ευρώπη.

Από το FIBA Europe Cup

fiba

Από εκεί και πέρα με τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει, είναι γεγονός πως ο κόσμος των “κιτρίνων” δείχνει ιδιαίτερα θετική διάθεση προς την ΚΑΕ (αυτό αντιλαμβάνονται στους κόλπους της ομάδας). Αρχικά μπορεί ο Άρης να φαινόταν πως αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες μεταγραφικά και αυτό να… επηρέασε τους οπαδούς του, αλλά πλέον έχει “περάσει” σε αυτούς ότι η ΚΑΕ κάνει μεγάλη προσπάθεια έχοντας αποκτήσει παίκτες που διακρίθηκαν πέρυσι στο πρωτάθλημα.

Αυτή η αλλαγή κλίματος στις τάξεις του κόσμου, στον Άρη περιμένουν να… μετατραπεί σε στήριξη όταν “κυκλοφορήσουν” τα εισιτήρια διαρκείας. Στο μεταξύ, αναπτύχθηκε φημολογία για πιθανή απόκτηση του Γιώργου Αγγέλου (δεσμεύεται με το Περιστέρι) για να “κλείσει” το ρόστερ. Το οποίο ουσιαστικά έχει συμπληρωθεί με τις τελευταίες μεταγραφές των “κιτρίνων” που έκαναν την… αντεπίθεσή τους με συνεχόμενα deal.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…