Κεντρική Elite League Η απάντηση του Μάντζαρη, ο Μπελ και τα τρία νέα πρόσωπα

Η απάντηση του Μάντζαρη, ο Μπελ και τα τρία νέα πρόσωπα

antonis mantzaris

Ο Απόλλωνας Πάτρας αναμένεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2. Οι “μελανόλευκοι” άργησαν αλλά δημιουργούν ένα δυνατό σύνολο που έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Βουρνά πραγματοποίησε χθες (27/8) την πρώτη της επίσημη προπόνηση, όπου έδωσαν το “παρών” μεταξύ άλλων οι τρεις νέοι παίκτες της ομάδας, Ιωάννης Δημακόπουλος, Γιάννης Μολφέτας κι Άλκης Παππάς.

Στο κλειστό της Περιβόλας βρέθηκαν και τρεις παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο και δοκιμάζονται. Πρόκειται για τους Τόμι Παππά (Ελληνοαμερικανός φόργουορντ),  Βαγγέλης Μπέμπη (21χρονος γκαρντ/φόργουορντ, πρώην παίκτης της Δόξας Λευκάδας) και Παναγιώτης Τζάιδα (18χρονος φόργουορντ, πρώην παίκτης του Αρκαδικού).

Όσον αφορά τον Αντώνη Μάντζαρη, ζήτησε και πήρε διορία να απαντήσει μέχρι την Τετάρτη (29/8), ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Πάτρα ο Ρασάντ Μπελ. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σ’ όλα κι έτσι ο πολύπειρος αθλητικός φόργουορντ αναμένεται να αποτελέσει τον κοινοτικό παίκτη του Απόλλωνα τη νέα σεζόν. Την περασμένη χρονιά, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Α2, βοηθώντας τα μέγιστα τον Χολαργό να ανέβει στη Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Με 50αρα Εμπίντ μείωσαν τη σειρά σε 2-1 οι Σίξερς

Ο Εμπίντ έκανε τα πάντα, σκόραρε 50 πόντους και έδωσε τη νίκη στους Σίξερς Ο Τζοέλ Εμπίντ …